BPQRS

BPQRS

dilluns, 4 d’abril del 2016

El SMVermell es col.loca a només 1 victòria del títol!!!!!

El Bàsquet Porqueres guanya al Ceb Girona B 57-46 en un dur partit, que no va començar bé pels nostres, però amb força i ganes van poder capgirar per la nostra banda. El Ceb Girona composat per entrenadors del seu club i sobretot amb la figura de Toni Espinosa (Ex-ACB), va intentar plantar cara als nostres amb uina zona 2-3 durant els 40 minuts savent que podrien controlar el rebot, va costar remontar el mal inici, es va posar esforç, lluita i sobretot intensitat defensiva per controlar el seus pivots i el joc exterior, al tercer quart i ja acostant-nos al marcador, 4 triples consecutius de Xaudiera, capgiraven el partit i donaven ales als nostres jugadors per acabar guanyant amb comoditat el partit. Amb aquest resultat nomes falta 1 victòria per aconseguir el Campionat de Territorial A.
Ahir gran ambient a la grada animant als nostres i al final als 2 equips pel partit disputat!!!