BPQRS

BPQRS

dijous, 12 de maig del 2016

Portes Obertes Escoleta-Nova Data Finalització

Desde el Bàsquet Porqueres volíem una activitat amb molt d’èxit per tal d’afrontar el futur de la base del club. Crec que ho hem aconseguit, però com moltes coses amb massa èxit s’ha desbordat. Aquesta massiva vinguda de jugadors, molt per sobre les previsions, ha fet que aquest activitat s’hagi convertit, per falta de material i espai, en insostenible.
Per tal de reconduir i no allargar massa aquesta situació.
Hem decidit finalitzar-la el dia 19 de maig.
Creiem que la finalitat d’aquesta esmentada activitat s’ha complert, ja que durant més d’un mes els nois i noies que han volgut, han pogut provar el bàsquet amb els nostres monitors i jugadors.Una vegada aquests nois i noies han provat el que és començar a jugar a bàsquet. Volem començar a treballar la planificació de la propera temporada amb les condicions adequades.

Per tant els  dies 24 i 26  de Maig de 16,45 a 18,15 us esperem a tots els pares, que la propera temporada voleu que el vostre fill o filla formi part d’algun equip del Bàsquet Porqueres, al despatx del club. Per tal que us puguem informar personalment de la disponibilitat d’equips, sempre en funció de l’edat del jugador/a. Aquets jugadors interessats, es possible que si actualment ja disposem d’un equip  de la seva edat, se’l derivi cap a ell, fins a final de temporada, per tal de conèixer el seu possible futur equip i jugadors.

També se us informarà de les condicions de la propera temporada, funcionament, quotes,  material, etc.....

Atentament
Miquel Sala Turró

President